Έξαλλος ο Βερύκιος με την Έλενα Ακρίτα – Αφορμή το κλείσιμο σάιτ παράνομων ταινιών (Video)

MEDIA

Με αφορμή το κλείσιμο μίας δημοφιλούς ιστοσελίδας διαμοιρασμού αρχείων από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, η κ. Ακρίτα έγραψε στο Facebook: «Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

κλείνει τα μικρά σάιτ όπου βλέπουμε όλοι μας σχεδόν (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλου μας) καμιά ταινιούλα το βράδυ. Οι μικρές 'παράνομες' ανάσες μας σταματούν. Γύρω μας όλα λυμένα, φοροδιαφυγή, λίστες Λαγκάρντ, μίζες, πόθεν εσχες, εκατομμύρια - τα πάντα στην εντέλεια. Τι κόβουμε λοιπόν; Την ψυχαγωγία του έλληνα μέσα στην κρίση, την δίωρη απόδραση μας. Το γράφω ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα - καθώς άλλο ένα αγαπημένο σάιτ μόλις έκλεισε. Συγγνώμη αλλά αυτό με ξεπερνάει. Τελείως όμως». Τι το ήθελε;

Έξαλλος έγινε ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», καταφέρθηκε κατά της κ. Ακρίτα: «Βγαίνει λοιπόν η κ. Ακρίτα, κουνάει το δάχτυλο και λέει αφήστε μας να κάνουμε την παρανομιούλα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος δεν παρέλειψε να καταφερθεί κατά της ομάδας της εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς τους ως… «κότες».

«Φοβάστε! Φοβάστε! Πείτε το! Ανοίξτε μέτωπα! Κότα είσαι Δημητράκη (Παπανώτα). Στην Ακρίτα είσαι κότα! Ποιος άλλος θα έπιανε την ιστορία της κ. Ακρίτα που είστε όλοι κότες λυράτες; Φοβάστε μην σας πιάσει η Ακρίτα στο στόμα της».

Έλενα ΑκρίταΔήμος Βερύκιοςπαράνομες ταινίεςΔίωξη Ηλεκτρονικού ΕγκλήματοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα