Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τα σβησμένα sms και το κενό στην κατάθεσή του 51χρονου

Σβησμένες επαφές και μηνύματα «βρήκαν» οι Αρχές στο κινητό του 51χρονου, κρεοπώλη, που είδε τελευταίος τον 31χρονο από το Μεσολόγγι πριν χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό το κινητό του 51χρονου ανακτώντας τα σβησμένα αρχεία για να διαπιστώσουν να σχετίζονται ή όχι με την υπόθεση.

Ο 50χρονος, που -σύμφωνα με τον θείο του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου- έφυγε από την περιοχή μία μέρα μετά την εξαφάνιση του «φίλου του», κρατείται από

το Σάββατο, όταν και βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

«Εξαφανίστηκε όταν τον πήγε ένας φίλος του σε κάποια μεριά στον εθνικό δρόμο και του λέει “θέλω να πάω για κυνήγι με έναν άλλον φίλο”. Μίλησα μαζί του (σ.σ.: με τον 51χρονο) και μου είπε ότι “πήρα τον Μπάμπη και τον πήγα στο τάδε σημείο για να τον αφήσω και να πάει για κυνήγι”, ενώ μου είπε “δεν ξέρω ποιος ήταν ο άλλος φίλος”. Και του λέω: “Τον άφησες 9 η ώρα το βράδυ για να πάει για κυνήγι και δεν σου είπε τίποτα, με ποιον πάει;”. Και μου απάντησε “όχι, δεν μου είπε”. Την άλλη μέρα μαθαίνω ότι έφυγε αυτός (σ.σ.: ο 51χρονος) από το Μεσολόγγι και πήγε σε ένα χωριό για κυνήγι. Έφυγε η Ασφάλεια, τον έπιασε και όταν τον έφερε του είπα “ο καλύτερός σου φίλος χάθηκε και εσύ πήγες για κυνήγι;”. Δεν μου μίλησε καθόλου».

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και το αυτοκίνητο του 51χρονου στο οποίο μπήκε ο 31χρονος.

Το κενό της μιας ώρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει και μια χρονική απόκλιση 1 ώρας και 10 λεπτών στην κατάθεση του 51χρονου, καθώς η επιστροφή του έπρεπε να διαρκέσει 7 λεπτά και όχι 1 ώρα και 10 λεπτά.

Για το λόγο αυτό, μέσω και των κεραιών κινητών, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί πού ήταν το στίγμα του 51χρονου την επίμαχη ώρα.

Νωρίτερα ο θείος του 31χρονου είπε πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον εξαφανισμένο άνδρα 17.000 ευρώ εδώ και ένα χρόνο και πως σκόπευσε να του τα ζητήσει πίσω, ωστόσο ο 51χρονος ανέφερε πως το χρέος ήταν 7.000 ευρώ και το είχε εξοφλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος αρνείται την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρχίζει τη Δευτέρα η δίκη – Στο εδώλιο 26 κατηγορούμενοι

Μeteo: Πού έβρεξε περισσότερο στη Δυτική Ελλάδα από το Σάββατο – Οι 5 περιοχές

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Κύματα έπνιξαν 66χρονη Γερμανίδα στο λιμάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση 31χρονου, Μεσολόγγι, 51χρονου,exafanisi 31chronou, mesolongi, 51chronou