Ευδοκία Ρουμελιώτη στον Αρναούτογλου: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου» (Videos)

Για τη μεγάλη απώλεια της μητέρας της, αλλά και το πόσο ταλαιπωρήθηκε η οικογένειά της ώστε να δωρίσει τα όργανά της προκειμένου να σωθούν άλλες ζωές μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Δε θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα…

Βλέπεις πώς το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα

πού να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;

Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως… Είναι αδιανόητο.

Εμένα η μητέρα μου έσωσε κι υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο» είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ αναφέρθηκε και στην υιοθεσία που εν τέλει δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί.

 «Ξέραμε ότι το παιδάκι που υιοθετήσαμε είχε θέματα υγείας» ανέφερε η ηθοποιός τονίζοντας ότι η έκβαση αυτής της υπόθεσης προκάλεσε μεγάλη θλίψη τόσο στην ίδια όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Είναι, μάλιστα, ο λόγος που πλέον θα σκεφτόταν διπλά πριν πάρει την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί, επισημαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Τσάβαλου: «Προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, ήμουν με ταμείο ανεργίας» (Video)

Ιταλία: Πωλείται η Βίλα Αουρόρα, με τη μοναδική τοιχογραφία του Καραβάτζο, έναντι μισού δισ. ευρώ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Παραμένει κλεισμένη στο Ουίνδσορ – Φήμες παραίτησης της από τον θρόνο

Keywords
Τυχαία Θέματα