Έβαλε άλλον στο… σπίτι: Νέος έρωτας για την πρώην σύζυγο του Μπεν Άφλεκ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τα ραντεβουδάκια άρχισε η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, η 46χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Αν και ακόμα, δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή σχέση για να ανακοινώσει κάτι επισήμως, η Γκάρνερ φροντίζει να διασκεδάζει. Η 46χρονη μητέρα τριών παιδιών είχε περιορίσει σημαντικά το ρομάντζο στη ζωή της, μέχρι που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαζυγίου της με τον Μπεν Άφλεκ, την περασμένη εβδομάδα.

«Η Τζένιφερ θέλει να προχωρήσει στη ζωή της και τώρα που το διαζύγιο έχει οριστικοποιηθεί, τελικά μπορεί», είπε άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.

«Δεν είχε άλλη επιλογή παρά να κάνει υπομονή από τότε που ο Μπεν χρειάστηκε να τελειώσει τη θεραπεία αποτοξίνωσης. Αλλά ήταν έτοιμη να υπογράψει τα χαρτιά», πρόσθεσε. Επιπλέον, τόνισε: «Η Τζένιφερ δεν θέλει να είναι μόνη της για το υπόλοιπο της ζωής της, γι 'αυτό είναι ανοικτή στα ραντεβού. Έχει βγει διάφορα ραντεβού, αλλά φαίνεται ότι δεν σκέφτεται σοβαρά για κάποιον άντρα. Όπως πάντα, επικεντρώνεται κυρίως στα παιδιά της και στη δουλειά της».

Ωστόσο, το UsWeekly αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι υπήρξε κάποιος συγκεκριμένος στη ζωή της: «Ξεκίνησε να βγαίνει με κάποιον άλλο. Είναι έτοιμη να ξεκινήσει την επόμενη φάση της ζωής της». Οι κάμερες την φωτογράφισαν όταν έμπαινε στο στούντιο Χόλιγουντ του Jimmy Kimmel την Τρίτη.

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα