Εύα Μέντες: Κουράστηκα να παλεύω για τους καλούς ρόλους

Σε μια νέα συνέντευξη στο Variety, Εύα Μέντες εξήγησε γιατί εγκατέλειψε την υποκριτική, λέγοντας: «Δεν μου λείπει πραγματικά».

«Κουράστηκα να παλεύω για τους καλούς ρόλους», είπε η Μέντες.  «Υπήρξε ένα σημείο όπου σκέφτηκα: “Θα δημιουργήσω τις δικές μου ευκαιρίες και θα γίνω παραγωγός σε πράγματα και θα δημιουργήσω το δικό μου υλικό”, αλλά απλά δεν άξιζε τον κόπο».

Eva Mendes on why she quit acting: “I got tired fighting

for the good roles. There was a point where I thought, ‘I’m going to create my own opportunities and become a producer and create my own material,’ but it just didn’t feel worth it to me.”

(https://t.co/lzb9nbpvJJ) pic.twitter.com/LBcU5IyuKI

Film Updates (@FilmUpdates) September 7, 2022

Η Μέντες, η οποία είναι γνωστός για το ρόλο της Sara στο “Hitch” του 2005 και της Dr. Sheila Gamble στο “The Other Guys” του 2010, σημείωσε ότι η βιομηχανία του θεάματος είχε αλλάξει πολύ από την εποχή που συνήθιζε να κάνει οντισιόν για ρόλους.

«Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τις Λατίνες ηθοποιούς τώρα, αλλά όταν απομακρύνθηκα πριν από 10 χρόνια δεν μου πρόσφεραν πράγματα που δεν ήταν συγκεκριμένα για Λατίνες», είπε.

“There are more opportunities for Latina actresses now, but when I bowed out 10 years ago I wasn’t being offered things that weren’t specifically Latina.”https://t.co/StHAGTT11n

— The Daily Beast (@thedailybeast) September 8, 2022

«Είναι συναρπαστικό που τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα, οπότε ποιος ξέρει τι θα κάνω στο μέλλον», συνέχισε η Μέντες. «Αλλά αυτή τη στιγμή, είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου».

Η Μέντες είναι περήφανη μαμά δύο παιδιών, της Εσμεράλντα, 7 ετών, και της Αμάντα, 6 ετών, τα οποία μοιράζεται με τον σύζυγό της, Ράιαν Γκόσλινγκ .

Διαβάστε επίσης:

Μπρίντεϊ Σπίαρς στους γονείς της: Προσεύχομαι να καείτε στην κόλαση

Ρίκι Μάρτιν: Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον νόμο – Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση

Ξανά θύμα κλοπής η Δήμητρα Κατσαφάδου: Λήστεψαν το κατάστημά της για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα