Εύα Καϊλή: Στις 19 Ιανουαρίου κρίνεται η αποφυλάκισή της – Την Τετάρτη καταθέτουν ο πατέρας της και ο Τζόρτζι

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και την κατάθεση που αναμένεται να δώσουν ο πατέρας και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η Εύα Καϊλή

δεν θα δώσει τελικά συμπληρωματική κατάθεση, όπως είχε οριστεί την Τετάρτη, αλλά θα καταθέσουν ο πατέρας της και ο σύντροφός της, Φραντζέσκο Τζόρτζι.

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα του βελγικού συστήματος Δικαιοσύνης, τονίζοντας πως εκεί οι κατηγορούμενοι πρώτα καλούνται να καταθέσουν και εκείνη τη στιγμή μαθαίνουν γιατί ακριβώς κατηγορούνται.

Την ίδια ώρα, παραμένουν υπό κατάσχεση οι ιταλικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Αντόνιο Παντσέρι, της συζύγου του Μαρία Ντολόρες Κολεόνι και της κόρης τους, Σίλβια Παντσέρι.

Αναφορικά με την 19η Ιανουαρίου, οπότε και αναμένεται να επανεξεταστεί η συνέχιση ή όχι της προφυλάκισης της κ. Καϊλή, ο κ. Δημητρακόπουλος απάντησε πως υπάρχουν ελπίδες αποφυλάκισης, στηρίζοντας την άποψή του στον Βέλγο ανακριτή Μισέλ Κλεζ, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο, είχε αναφέρει πως ως προς το αδίκημα της δωροδοκίας δεν είχε στοιχεία εναντίον της Εύας Καϊλή.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας σε Ντογιάκο: Παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας, ελάτε να με συλλάβετε

Υποκλοπές: Στα «χαρακώματα» για την γνωμοδότηση Ντογιάκου – Σφοδρά πυρά Ράμμου και Τσίπρα, τι απαντά η κυβέρνηση

Κοντιάδης για Ντογιάκο: Αδιανόητη παρέμβαση, αποσκοπεί στον ευνουχισμό της ΑΔΑΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα