Εύα Καϊλή: Δεσμεύεται το οικόπεδο στην Πάρο – «Παγώνει» ο κοινός λογαριασμός με τον Τζόρτζι (videos)

Δεσμεύθηκε το οικόπεδο συνολικής έκτασης 7 στρεμμάτων στην Πάρο που αγοράστηκε από την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Η δέσμευση έγινε με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Επίσης,

δεσμεύτηκε και κοινός λογαριασμός που έχει η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά του εν λόγω ακινήτου.

Η δέσμευση του ακινήτου έγινε στο πλαίσιο των ερευνών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που διενεργούνται και στην Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση για το εάν θα προφυλακιστεί ή όχι

Εν τω μεταξύ τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του Qatargate μετά την ολοκλήρωση της ακρόασής της από τους Βέλγους δικαστικούς.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, η απόφαση για την προφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή αναμένεται αργά το απόγευμα.

«Η διαδικασία είναι απόρρητη και η απόφαση θα βγει αργά το απόγευμα. Η κυρία Καϊλή είναι αθώα», τόνισε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δεκάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Επικό σημείωμα σε τουαλέτα – «Πάτα με του ποδάρ…» (Photo)

Νέα Σμύρνη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου στη πλατεία – Τι καταγγέλλει η μητέρα του (Video)

Βασίλης Σπανάκης: «Άνοιξαν» το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα