Έτοιμοι να ανοίξουν νωρίτερα δηλώνουν οι επιχειρηματίες εστίασης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ ο Πρωθυπουργός απηύθυνε το ερώτημα εάν οι επιχειρηματίες του κλάδου είναι έτοιμοι, όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων προστασίας, να ανοίξουν νωρίτερα.

Έτοιμοι να ανοίξουν νωρίτερα από την 1η Ιουνίου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δηλώνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης.

Όπως είπε στο insider.gr o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργος

Καββαθάς, κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού με κοινωνικούς εταίρους και στελέχη του υπουργείου Εργασίας με αντικείμενο την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία, ο κ. Μητσοτάκης τους απηύθυνε ερώτημα εάν οι επιχειρηματίες του κλάδου είναι έτοιμοι, όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων προστασίας, να ανοίξουν νωρίτερα.

«Απαντήσαμε ότι είμαστε έτοιμοι και πως περιμένουμε τα μέτρα στήριξης από την πολιτεία» τόνισε ο κ. Καββάθας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι εάν είναι ανοιχτές τουλάχιστον οι καφετέριες ίσως να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού στις πλατείες που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες.

Όσον αφορά στην ημερομηνία πριν την 1η Ιουνίου που θα μπορούσαν να ανοίξουν τα καταστήματα, ο κ. Καββαθάς σημείωσε ότι δεν συζητήθηκε πότε μπορεί να γίνει αυτό, επεσήμανε ωστόσο ότι θα πρέπει να αποφανθούν και οι ειδικοί.

ΚαββαθάςεστίασηΠΟΕΣΕHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα