Εθεάθη ο πρώτος... «ιπτάμενος» καρχαρίας (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Πρόκειται για το απόλυτο αρπακτικό ψάρι, αλλά σε αυτό βίντεο στο Youtube ένας καρχαρίας αποδείχθηκε ότι είναι ειδικός στα ακροβατικά. Το βίντεο τραβήχτηκε από μια ομάδα ψαράδων στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Το βίντεο έχει γίνει viral στα με΄σα κοινωινικής δικτύωσης.

Μες το στυλ ενός δελφινιού, αυτός ο καρχαρίας έκανε επείδηξη σε μια ομάδα ψαράδων που δεν παρέλειχαν να βιντεοσκοπήσουν την απίστευτη στιγμή και να την μοιραστούν στο Facebook.

Tο τεράστιο ψάρι καταφέρνει να σηκώσει το βαρύ σώμα του πάνω από την επιφάνεια του νερού αρκετές φορές.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ένας καρχαρίας μάκο, ένα συνηθισμένο είδος καρχαρία σχεδόν σε όλες τι θάλασσες. Μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4 μέτρα μήκος και τα 750 κιλά. Μπορεί να κολυμπήσει με ταχύτητα μέχρι και 100 χιλιομέτρων την ώρα και για αυτό θεωρείται το πιο γρήγορο υδρόβιο ζωό.

Το κλιπάκι δημοσιεύτηκε με τον τίτλο «Flying Mako 3» στο Facebook, κάτι που υπονοεί ότι δεν είναι ο πρώτος καρχαρίας που βλέπουν οι ψαράδες να κάνει αυτές τις πιρουέτες. Παρόλα αυτά, δεν είναι γνωστός ο λόγος που το ζώο επιδιδόταν σε ααυτά τα άλματα.

Σε λιγότερο από έναν μήνα, αυτό το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και το έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άνθρωποι στο Facebook.

καρχαρίαςμάκοπιρουέτεςάλματαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα