ΕΡΤ1: Σκηνές από τους «τίτλους τέλους» της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Σε ένα σχολείο στην Αγία Παρασκευή, που μεταμορφώθηκε σε γειτονιά του Γκύζη για τις ανάγκες γυρισμάτων της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ1, οι συντελεστές βρέθηκαν για τελευταία φορά.

Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες σκηνές γυρισμάτων του διπλού επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς, το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 την Τρίτη 20 Ιουλίου.

Ύστερα από 170 επεισόδια, στο φινάλε της σειράς μεταφερόμαστε

τέσσερα χρόνια μετά, στο 1987, όταν ο Άγγελος επιστρέφει από τις σπουδές του στο εξωτερικό και βρίσκει την Ελλάδα σε μια μόνιμη… ταραχή (κρίση στο Αιγαίο, εκκλησιαστική κρίση, έξαρση του HIV, αλλά και η κατάκτηση του Eurobasket).  

«Τα καλύτερά μας χρόνια», μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, διέτρεξαν τρεις δεκαετίες, ξύπνησαν μνήμες για το πόσο εντυπωσιακά άλλαξε η Ελλάδα και πώς διαμορφώθηκαν, τελικά, στην πορεία των ετών οι συνήθειές μας, οι σχέσεις μας, η καθημερινότητά μας.

Με νοσταλγία, αλλά και χιούμορ, η σειρά των Κατερίνας Μπέη– Νίκου Απειρανθίτη σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη,  χάρισε γέλιο, συγκίνηση, αγωνία, αποτυπώνοντας στη μικρή οθόνη τη ζωή τριών γενεών Ελλήνων.

Στις τρείς σεζόν που «έτρεξε» η σειρά πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα που διήρκεσαν συνολικά 663 ημέρες, σεναριακά η πλοκή «κάλυψε» χρονική περίοδο 18 ετών, ακούστηκαν περισσότερα από 3.000 τραγούδια, αξιοποιήθηκαν 680 λεπτά αρχειακού υλικού και εκτός από τις γκεστ εμφανίσεις οι οποίες ήταν περισσότερες από 150, «έπαιξαν» και 550 φύλλα εφημερίδων.

Διαβάστε επίσης:

Τσουνάμι απολύσεων στα ΜΜΕ των ΗΠΑ – Ανησυχητικό ρεκόρ

Χένρι Κάβιλ και Ντούα Λίπα μαζί στη μεγάλη οθόνη!

Netflix: Κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη ταινία δράσης «Extraction 2» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ1, Σκηνές,ert1, skines