ΕΡΤ: Δεν υπήρχε χώρος στα προγράμματα των καναλιών της για την εκπομπή «Πλάνα με ουρά»

Αστείρευτη η θεματολογία της σειράς εκπομπών «Πλάνα με ουρά» της ΕΡΤ, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο θα μπορούσε να μεταδίδεται από τις κρατικές τηλεσυχνότητες.

Όμως, έπειτα από δύο σεζόν -αξιόλογων- εκπομπών, η σειρά που δημιούργησε «παράθυρο» στον εν πολλοίς άγνωστο κόσμο των ζώων και έθιξε με αξιοπρέπεια, δημοσιογραφική τεκμηρίωση και ευαισθησία, μεταξύ άλλων και κοινωνικά ζητήματα τα οποία απορρέουν από τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα, τα «Πλάνα με ουρά» που παρουσίαζε η Τασούλα Επτακοίλη αξιολογήθηκαν ότι ολοκλήρωσαν

τον κύκλο τους στην ΕΡΤ2 και δεν θα συνεχιστούν.

Την απόφαση της ΕΡΤ γνωστοποίησε η δημοσιογράφος με ανάρτηση στο Facebook αφήνοντας με κομψό τρόπο «αιχμές», ταυτοχρόνως με ευχαριστίες.

«Τα «Πλάνα με ουρά» δεν θα είναι φέτος στην ΕΡΤ. Στο πρόγραμμά της δεν χώρεσε μια ώρα την εβδομάδα για τη συνύπαρξή μας με τα ζώα, για τις φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις», σημείωσε η Επτακοίλη στο Facebook.

Πρόθεση των συντελεστών της εκπομπής, όπως έγραψε η δημοσιογράφος, ήταν στο νέο κύκλο επεισοδίων, αν γινόταν, να έκαναν θέματα για τη Δαδιά και την Αλεξανδρούπολη. Ρεπορτάζ για ρημαγμένα καταφύγια ζώων στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας. «Άλλαι μεν αι βουλαί» της ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανάρτηση για το «φινάλε» της εκπομπής «Πλάνα με ουρά» από την Τασούλα Επτακοίλη στο Facebook:

Διαβάστε επίσης:

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του – Πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix (Video)

FBarchive: «Προβολέας» στα άδυτα του Facebook – Χρήσιμο «εργαλείο» για δημοσιογράφους και ερευνητές

Σασμός – Spoiler: Ο Ανδρέας ετοιμάζεται να «χτυπήσει» ξανά (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα