Έρχεται ο…Καραμανλής!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα παλιά λημέρια θα βρεθεί το βράδυ ο Κώστας Καραμανλής που επιστρέφει στη…Ρηγίλλης γράφει ο Βηματοδότης και αμέσως μετά σπεύδει να διευκρινίσει πως απλά θα βρεθεί στην συμβολική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. έξω από το νεοκλασσικό της οδού Ρηγίλλης, στηρίζοντας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως τονίζει στο δημοσίευμα του ο Βηματοδότης "ο πρώην Πρωθυπουργός δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από την συγκέντρωση και το κάλεσμα του προέδρου της Ν.Δ. Εξάλλου και ο ίδιος πέρασε 13 χρόνια στο συγκεκριμένο

κτίριο, όπου γράφηκαν τα περισσότερα κεφάλαια της ιστορίας του κόμματος". Επιπλέον σχολιάζει και τη στα΄ση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι σε αυτές τις εκλογές γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Έτσι, όπως κινούνται όλοι, δείχνουν ότι κανένας δεν θέλει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο» φέρεται να λέει χαμογελώντας ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής που επέστρεψε από τις θερινές του διακοπές και πλέον δέχεται πολιτικούς φίλους του, βουλευτές και στελέχη στο πολιτικό του γραφείο. Εκεί ακούει τις εκτιμήσεις τους, αλλά το ενδιαφέρον είναι τα όσα λέει ο ίδιος που επιμένει ότι δεν είναι ασφαλείς οι δημοσκοπήσεις.

Στηρίζει τον Βαγγ. Μεϊμαράκη για τον οποίο λέει ότι προσπαθεί, ενώ σημειώνει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαρτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα που θα κάνει. Υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν είναι αγοραφοβικός, ενώ του κάνει εντύπωση πως ο πρώην Πρωθυπουργός τηρεί αμυντική στάση στον προεκλογικό αγώνα"

Βηματοδότηςεκλογ'έςΚ. ΚαραμανλήςΕυ. ΜεϊμαράκηςΑ. ΤσίπραςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα