Επίθεση Τσίπρα σε Γεωργιάδη: Δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων εδώ (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική στη ΝΔ άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο «για πάρτι στο χώρο της Υγείας» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κομματάρχης και κολλητοί αλωνίζανε στα νοσοκομεία». Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον τομεάρχη της ΝΔ Β. Οικονόμου λέγοντας πως «αποκάλυψε ότι αν η ΝΔ ξαναέρθει στην κυβέρνηση θα απολύσει το προσωπικό καθαρισμού και φύλαξης των νοσοκομείων. Θα απολύσει, θα βάλει «χ» στις διοικήσεις των νοσοκομείων».

Όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας έφεραν την αντίδραση του αντιπρόεδρου της ΝΔ, και πρωην υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος από τα έδρανα της αντιπολίτευσης άρχισε να φωνάζει έντονα και να διακόπτει την ομιλία του πρωθυπουργού. «κ. Γεωργιάδη μην διακόπτετε. Δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων εδώ. Η Βουλή έχει κανόνες» σημείωσε σε αυστηρό ύφος ο πρωθυπουργός προς τον «γαλάζιο» αντιπρόεδρο.

Κλείνοντας μάλιστα την δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας και αφού προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα καταθέσουν αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα «σκάνδαλα στην ύγεια», όπως είπε, τόνισε με νόημα πως «και εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Και τα χαμογελάκια και οι μαγκιές όχι στα τηλεπαράθυρα αλλά εδώ στη Βουλή»…

Αλέξης ΤσίπραςΆδωνις ΓεωργιάδηςτηλεπαράθυραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα