Επίθεση με υδροχλωρικό οξύ: Κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι η 49χρονη από τη Μεσσήνη – Ο δράστης πήγε στο νοσοκομείο να τη δεί (Video/Photo)

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να χάσει τελείως την όρασή της από το δεξί της μάτι η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της με καυστικό υγρό τα ξημερώματα της Τετάρτης. σε χωριό της Μεσσήνης.

Ο δράστης όχι μόνο έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγο του και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο, αλλά είχε το θράσος να πάει και στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί προκειμένου να την δεί.

Σκοπός της επίσκεψής του απ’ ό,τι φαίνεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, ήταν να παραπλανήσει τους αστυνομικούς

που από την πρώτη στιγμή τον θεώρησαν βασικό ύποπτο.

Bαρύ περιστατικό

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε στην ΕΡΤ η Ελένη Αλειφέρη, διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται η 49χρονη

«Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό για το θέμα της εξέλιξης της όρασής της στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος για τη απώλεια της όρασής της» δήλωσε η κ. Αλειφέρη.

Συνεχίζοντας σημείωσε ότι προς το παρόν αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. «Χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι» είπε η διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας η οποία αποκάλυψε ότι εκτός του συγκεκριμένου εγκαύματος, η 49χρονη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Όπως τόνισε η κ. Αλειφέρη από τη συνομιλία που είχε μαζί της πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα. «Παρά το σοκ που έχει υποστεί μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι δυνατή και πιστεύω ότι αυτή η δύναμή της θα βοηθήσει στη συνέχεια στη δύσκολη πορεία που έχει μπροστά της».

Σχολιάζοντας το αποτρόπαιο περιστατικό βίας η κ. Αλειφέρη τόνισε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο.

«Λαμβάνει από εμάς πέρα από τη θεραπευτική στήριξη και ψυχολογική στήριξη και αν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο θα είμαστε κοντά της» δήλωσε η κ. Αλειφέρη.

Το χρονικό της επίθεσης – Την ζήλευε ενώ είχαν και οικονομικές διαφορές

Η επίθεση σε 49χρονη στη Μεσσήνη, έξω από το καθαριστήριο όπου εργαζόταν, από τον πρώην συζυγό της συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Οι δύο τους, είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και χώρισαν πριν από πέντε χρόνια. Όμως η 49χρονη που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα είχε συγκατοικήσει και πάλι με τον πρώην άνδρα της, ενώ είχε προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της με νέο σύντροφο.

Η γυναίκα είχε ξεκαθαρίσει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν πρόκειται πότε να υπάρξει μεταξύ τους επανασύνδεση ανάλογη του παρελθόντος και να έχουν ερωτικές σχέσεις.

Ο 50χρονος ωστόσο, τυφλωμένος από τη ζήλεια του δεν δεχόταν αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυό τους είχαν και οικονομικές διαφορές.

Παραφύλαγε μέσα στη νύχτα

Η 49χρονη που είναι υπάλληλος καθαριστηρίου στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης δέχτηκε την επίθεση τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο 50χρονος αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ, ενώ με την 49χρονη είχαν και οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, ο άνδρας παραφύλαγε στο σκοτάδι το θύμα και όταν αυτή στις 4 το πρωί πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη.

Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει.

Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά ο κουκουλοφόρος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.

Διαβάστε επίσης

Ναυάγιο στη Ρόδο: Αγωνία για τους δεκάδες αγνοούμενους – Άκαρπες οι έρευνες

Φωτιά στη Θάσο: Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά – Σε δύσβατη περιοχή τα μέτωπα (photos, videos)

Φωτιά στο Μάτι: Στις 31 Οκτωβρίου η δίκη – 21 κατηγορούμενοι στο εδώλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, Κινδυνεύει, 49χρονη VideopHOTO,epithesi, kindynevei, 49chroni VideopHOTO