Επίθεση Κούγια σε Λαζόπουλο: Ξέσπασε η Μαρινέλλα - «Κάνε πίσω ρε!»

ΕΛΛAΔΑ

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλο.

Την περασμένη Παρασκευή οι θαμώνες στο Αθηνών Αρένα είδαν τον γνωστό ποινικολόγο να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο. Το κέντρο διασκέδασης λίγο έλειψε να μετατραπεί σε αρένα .

Πρόκειται για μια πρωτοφανή επίθεση από τον γνωστό δικηγόρο στον δημοφιλή ηθοποιό που έγινε στο

τελευταίο live του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή.

Όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε τον Λάκη Λαζόπουλου να περνά την είσοδο του μαγαζιού χαμογελαστός μαζί με τη Μαρινέλλα προκειμένου να διασκεδάσει με παρέα κοινής τους φίλης που είχε τα γενέθλιά της, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε λίγο αργότερα.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας καθόταν αμέριμνος με την παρέα του σε πρώτο κεντρικό τραπέζι των Αθηνών Αρένα και απολάμβανε τη Δέσποινα Βανδή που βρισκόταν on stage εκείνη τη στιγμή, όταν ο Αλέξης Κούγιας, του οποίου το τραπέζι ήταν λίγο πιο πίσω, τον πλησίασε και τον χτύπησε.

«Σ’τα χρωστάω τρία χρόνια» ακούστηκε να λέει ο ποινικολόγος ο οποίος όμως δε σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με μάρτυρες ο Αλέξης Κούγιας έβρισε χυδαία τον Λάκη Λαζόπουλο και τον άρπαξε από τον λαιμό.

Η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός αντέδρασε άμεσα φωνάζοντας «Κάνε πίσω ρε» προκειμένου να προστατεύσει τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος είναι, μάλιστα, κουμπάρος της. Από την άλλη, ο τελευταίος δε σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές του... μαινόμενου Αλέξη.

Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

Πηγή: Espresso

Αλέξης ΚούγιαςΛάκης ΛαζόπουλοςκαυγάςεπίθεσηχειροδικίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα