Επίδειξη μόδας για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα από τον οίκο Atelier Rene (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Μια επίδειξη μόδας που συγκέντρωσε όλα τα φώτα, αλλά και γνωστά ονόματα από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και τον καλλιτεχνικό πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Την εντυπωσιακή επίδειξη που ήταν αφιερωμένη στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα διοργάνωσε ο οίκος μόδας Atelier Rene και παρουσίασε όλες τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2016.

Παρουσιάστηκαν ενδύματα Τέχνης του Ρενέ Αντωνόπουλου, εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά και η καλοκαιρινή κολεξιόν της Κατερίνας Αντωνοπούλου. Ο οίκος Atelier Rene που φέτος κλείνει 50 χρόνια λειτουργίας δημιουργήθηκε το 1966 από τον εκλιπόντα Ρενέ Αντωνόπουλο, τον οποίο κληρονόμησαν η Κατερίνα Αντωνοπούλου και η κόρη τους Μπάγια η παρουσιάστρια που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Την επίδειξη έκλεισε η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Μαρία Μπεκατώρου, φορώντας αρχαιοελληνικό ένδυμα, αλλά και η τραγουδίστρια Θωμαϊς Απέργη ως guest εξίσου εντυπωσιακή! Στο catwalk περπάτησαν: Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά, Στέλλα Γιαμπουρά, Κατερίνα Ευαγγελινού, Εμινέ Γιεσίρ, Μαρία Κάλακμπορ, Κατερίνα Κάλακμπορ Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι : Γιώργος Παπαδάκης, Βασίλης Λεβέντης, Σοφία Βούλτεψη, Σίμος Κεδίκογλου, Τάσος Αρνιακος, ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης, Αντώνης Μουζάκης, Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη, Τάσος Παπαλαζάρου, Ζωή Χρήστου.

Όμιλος UNESCO Πειραιώς και ΝήσωνΓιώργος ΠαπαδάκηςAtelier ReneHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα