Επεισόδια Εύοσμος: 30 προσαγωγές από την αστυνομία (Video/Photos)

Και ενώ τα πράγματα έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου μυρίζουν μπαρούτι, και ενώ κάποιοι ακροδεξιοί σήκωσαν το φασιστικό πανό «Ελλάς ή Τέφρα», η αστυνομία αυτήν την ώρα προχωρά σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε περίπου 30 προσαγωγές ατόμων, τα οποία ανήκουν στην ομάδα που έφυγε νωρίτερα με πορεία από το ΕΠΑΛ

Εύοσμου.
Σε βάρος των αστυνομικών μάλιστα κατά τη διάρκεια της πορείας, πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε σωματικό έλεγχο των ατόμων, κατά τη διάρκεια των προσαγωγών.

Νωρίτερα, τα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εξήλθαν από το ΕΠΑΛ Ευόσμου και συντονισμένα κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους, μέσω των πεζοδρομίων και χωρίς αν διακοπεί η κυκλοφορία.

Έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου είχαν στήσει οδοφράγματα για δεύτερη ημέρα και εκτόξευαν κροτίδες και πέτρες εναντίον των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να καλύψουν την κινητοποίηση, αλλά και εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Διαβάστε επίσης:

Αργολίδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε – Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε

Επίθεση με βιτριόλι: «Νομίζω ότι καμάρωνε η κατηγορούμενη» – «Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται» (video)

Νίκος Κουρής: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν με αμφισβήτησε ποτέ» – «Ήξερα ότι είναι γιος του» λέει η ανιψιά του συνθέτη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα