«Επαναστάτης» χωρίς… νομισματοκοπείο!

ΣΤΗΛΕΣΙστορίες για αγρίους

Ετοίμαζαν εισβολή στο νομισματοκοπείο, μας διαβεβαιώνει ο διοικητής της ΤτΕ…

Η επιβεβαίωση της αχαρακτήριστης αυτής πρόθεσης δεν είναι καθόλου ένα ακόμα ανέκδοτο στη πλούσια συλλογή της αριστερής διακυβέρνησης και αποδεικνύει για πολλοστή φορά πόσους κινδύνους διατρέξαμε εν αγνοία μας από μια κυβέρνηση η οποία εκτός των άλλων παραμυθιών είχε πείσει την κοινωνία, (η οποία απο-μαγεύεται επώδυνα πλέον από τον εφιάλτη της επαναστατικής εμπειρίας που η ίδια επεδίωξε…) ότι διαθέτει συντριπτική πλειοψηφία και καθολική αποδοχή.

Με αναδρομική φρίκη πληροφορούμαστε

ότι το κακόγουστο ανέκδοτο του Λαφαζάνη για το νομισματοκοπείο δεν ήταν καθόλου ανέκδοτο αλλά μια ακόμα ασυνάρτητη ιδέα επικίνδυνων, ανεύθυνων και ιδεοληπτικών φανατικών -μειωμένων πνευματικών ικανοτήτων- που αδιαφόρησαν για τις συντριπτικές συνέπειες των ενεργειών τους σε βάρος της χώρας και των πολιτών της. Οι εγκληματικές αυτές προθέσεις αποτελούσαν και προϊόν πολιτικής απάτης διότι δεν υπήρχε σχετική λαϊκή νομιμοποίησή τους. Ο λαός δεν ψήφισε έφοδο στο νομισματοκοπείο, ούτε διπλό ή τριπλό νόμισμα και για κανέναν λόγο δεν εξουσιοδότησε για παρόμοιες πρωτοβουλίες τους τραγικά αγραμμάτους «επαναστάτες» των κομματικών σωλήνων και των κρατικών επιδοτήσεων.

Η πρόσφατη αποκάλυψη του Διοικητή της ΤτΕ, κυρίου Στουρνάρα ότι ετέθη πραγματικά ζήτημα εισβολής στο νομισματοκοπείο με σκοπό την δημιουργία ενός άτυπου διπλού νομίσματος με ότι αυτό συνεπαγόταν για την χώρα και τους δύσμοιρους πολίτες της, ήχησε απόκοσμα στ’ αυτιά μας: «Ναι, είχα τέτοια πληροφόρηση. Γι’ αυτό συγκάλεσα τους νομικούς συμβούλους της τράπεζας και παράγοντες του δημοσίου βίου που είχαν χρηματίσει πρωθυπουργοί. Μίλησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και φτιάξαμε έτσι, να το πω, ένα τείχος, μια άμυνα για εξελίξεις τέτοιου είδους».

Το γεγονός είναι πρόσφατο και εκτός από τον ιστορικό του μέλλοντος που θα αποτιμήσει αυτές τις ενέργειες, η πολιτεία οφείλει να διερευνήσει από τη μεριά της σύμφωνα με τους νόμους, αυτή την σκοτεινή υπόθεση όχι με τιμωρητική ή ρεβανσιστική διάθεση απέναντι στους επικίνδυνα πράξαντες, όσο για να αποφευχθούν παρόμοιες επικίνδυνες γελοιότητες στο μέλλον. Ο δε κύριος Λαφαζάνης με το ασήμαντο πέρασμά του από την πολιτική ζωή της χώρας μπορεί να διεκδικήσει τον χαρακτηρισμό τού …«επαναστάτη» δίχως νομισματοκοπείο!

ΣτουρνάραςΛαφαζάνηςΝομισματοκοπείοδιπλό νόμισμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα