Εντυπωσιακή η Άνια Τέιλορ Τζόι με αντισυμβατικό νυφικό

Κοιτάζοντας έξω από ένα μπαλκόνι του 15ου αιώνα με θέα στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι χάρισε στον κόσμο μια κλεφτή ματιά από το νυφικό που θα φορέσει αυτό το Σαββατοκύριακο και κατά γενική ομολογία δεν ήταν αυτό που αναμενόταν.

Anya Taylor-Joy ‘marries Malcolm McRae’ in stunning Venice wedding https://t.co/Qjf5H9M8KG

— The Independent
(@Independent) October 3, 2023

Πρώτα από όλα, δεν είναι λευκό. Αντί για ένα παραδοσιακό ιβουάρ φόρεμα, η ηθοποιός επέλεξε μια τουαλέτα σε μπεζ τόνους. Η τούλινη φούστα και το μπούστο είναι διακοσμημένα με μοτίβα δαντέλας με λεπτομέρειες από δάσος: κλαδιά και φύλλα με σοκολατί νήμα, ροζ λουλούδια και ιριδίζουσες σταγόνες δροσιάς σε ασημί κρύσταλλα. Στο στήθος της, ένα κεντημένο κολιμπρί πετά προς ένα λουλούδι.

Anya Taylor-Joy for her wedding ceremony in Italy. pic.twitter.com/jTykIRjMJv

— @21metgala (@21metgala) October 2, 2023

Το αιθέριο νυφικό είναι Dior, ειδικά φτιαγμένο για εκείνη. Άλλωστε η ηθοποιός είναι «το πρόσωπο» της εταιρείας. Ο οίκος Dior βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο αξέχαστες εμφανίσεις της Τέιλορ Τζοι στο κόκκινο χαλί: από το σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα και το βραδινό παλτό που φορέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες του 2021 έως το ροζ εμπνευσμένο από τη Barbie εμφάνιση της δεκαετίας του ’60 — με ροζ διχτυωτό μπερέ — που φόρεσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

«Renaissance: A Film By Beyonce» – Η ταινία της Μπιγιονσέ σύντομα στη μεγάλη οθόνη

Τέιλορ Σουίφτ: Φήμες τη θέλουν να συμμετέχει στο «Deadpool 3» (photos)

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα