Εντάσεις ανάμεσα σε Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί – Στη μέση η μάχη για την κηδεμονία των παιδιών

ΚΟΣΜΟΣ

 

εντάσεις για άλλη μια φορά να αυξάνονται μεταξύ των διασημοτήτων Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.

Οι σχέσεις μεταξύ του πρώην ζευγαριού που μοιράζονται έξι παιδιά έχουν επιδεινωθεί στο σημείο που δεν συμμετέχουν πλέον σε οικογενειακή θεραπεία πριν από τη δίκη για την κηδεμονία των παιδιών τους τον επόμενο μήνα, ανέφερε το UsWeekly την Πέμπτη.

«Οι εντάσεις έχουν κλιμακωθεί μεταξύ του Μπραντ και της Αντζελίνα, με την οικογενειακή

θεραπεία να μην πραγματοποιείται πλέον», ανέφερε μια πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly.

Ο Πιτ και η Τζολί φάνηκαν να δείχνουν μια εγκάρδια κατανόηση σχετικά με τη γονική μέριμνα των παιδιών τους, με τον ηθοποιό να εγκαταλείπει το σπίτι της ηθοποιού στο Λονδίνο τον Ιούνιο, αφού πέρασε χρόνο με τα παιδιά.

Ωστόσο, το UsWeekly ισχυρίζεται ότι τώρα διαφωνούν ξανά για το πόσο χρόνο έχουν ο καθένας με τους Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, και τα 12χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Το μεγαλύτερο παιδί Maddox, 19 ετών, επιτρέπεται να επιλέξει το δικό του χρονοδιάγραμμα και φημολογείται ότι δεν θα έχει πλέον καμία επαφή με τον πατέρα του.

«Ο Μπραντ θέλει 50/50 κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των παιδιών. Η Αντζελίνα ήταν δυσάρεστη για αυτούς τους όρους », ανέφερε μια πηγή στο UsWeekly.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Τζολί θα συμφωνήσει να μιλήσει για συμφωνία μόνο εάν η βάση για τα παιδιά δεν είναι το Λος Άντζελες. Τα μικρότερα παιδιά είναι στο σχολείο στο Λος Άντζελες, στο οποίο η Αντζελίνα ήταν πάντα αντίθετη.

Προηγουμένως είχε προταθεί ότι η Τζολί θέλει να μετεγκατασταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και να πάρει τα παιδιά μαζί της εκεί.

Μπραντ ΠιτΑντζελίνα ΤζολίπαιδιάκηδεμονίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εντάσεις, Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί –,entaseis, brant pit, antzelina tzoli –