Ένας πρώην γραμματέας του… ΠΑΣΟΚ για να «σώσει» την υγεία

Απόλυτη προτεραιότητα στην Υγεία δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην «θέση που καίει» έβαλε τον «ΝεοΔημοκράτη» πλέον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι από τους πιο επιχειρησιακά και οργανωτικά στελέχη της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η τοποθέτησή του στο Υπουργείο δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς είναι ένα πρόσωπο που θα συγκρουστεί τόσο με αναχρονιστικές πρακτικές όσο και με τα συμφέροντα στον χώρο της Υγείας.

Πάντως, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως την υπουργοποίηση Χρυσοχοΐδη

δεν βλέπουν με κακό μάτι όλοι στο ΠΑΣΟΚ, αντιθέτως, αρκετοί θεωρούν ότι είναι μία καλή επιλογή αφού μόνο ένας «ΠΑΣΟΚος» θα μπορούσε να «θεραπεύσει» την Δημόσια Υγεία που ασθενεί.

Για την ιστορία, ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν επιλογή του Κώστα Σημίτη για την θέση του γραμματέα καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμούσε τόσο την σκέψη του όσο και την οργανωτικότητά του. Τότε με 118 ψήφους υπέρ, 50 λευκά και εννέα άκυρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξελέγη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής νέος γραμματέας του κόμματος. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 177 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Διαβάστε επίσης:

Το καρφί Πολάκη σε Μπίστη για την απλή αναλογική

Σπαρτιάτες: «Του νόου ας μπέτε» θέλουν οι «χαλαροί» Κικίλιας-Βορίδης

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ανάρτησή της για τον σύζυγό της-«Πάντα περήφανοι για σένα, Κυριάκο»

Keywords
Τυχαία Θέματα