Ένας έφηβος νεκρός, 19 τραυματίες από μετωπική νταλίκας με βαν που μετέφερε πρόσφυγες

Ανάμεσά τους πέντε παιδιαΕΛΛAΔΑ

Ένας νεκρός και 24 τραυματίες είναι ο απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ., τύπου βαν, με φορτηγό, που σημειώθηκε στις 8.50 το βράδυ, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών.

Όπως

έγινε γνωστό, το βανάκι μετέφερε περίπου 20 πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ αυτών και ανήλικους. Πιθανολογείται δε ότι ο οδηγός του ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να τους μεταφέρει παράνομα από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.

Πρώτα παρελήφθησαν τα πέντε παιδιά, εκ των οποίων ένα αγοράκι με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ ανέφερε ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας έφηβος, ενώ σε διάφορα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν τραυματισμένα 14 άτομα, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικα. Κατά την ίδια ενημέρωση, άλλα πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.

H Αστυνομία διεξάγει προανάκριση.

Το seleo.gr μεταδίδει ότι είχε προηγηθεί καταδίωξη του βαν από περιπολικό της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι, σε ένα παρόμοιο περιστατικό πριν λίγες εβδομάδες 11 πρόσφυγες είχαν βρει ταγικό θάνατο παγιδευμένοι σε βαν που τυλίχτηκε στις φλόγες, μετά τη σύγκρουσή του με φορτηγό, κοντά στην Καβάλα. Ο Έλληνας διακινητής κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

τροχαίοΑσπροβάλταπρόσφυγεςνεκροίτραυματίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένας έφηβος νεκρός,19 τραυματίες από μετωπική νταλίκας με βαν που μετέφερε πρόσφυγες