Έλον Μασκ: Ο γιος του κατέθεσε αίτημα αλλαγής φύλου και ονόματος – «Δεν θέλω καμία σχέση με τον πατέρα μου»

Διακόπτει κάθε σχέση με τον βιολογικό πατέρα του και ζητά αλλαγή ονόματος και αλλαγή φύλου. Ο λόγος για τον 18χρονο γιο του Έλον Μασκ, Χαβιέρ, ο οποίος υπέβαλε δικαστικά αίτημα για αλλαγή φύλου και ονόματος. Στο εξής θέλει να αποκαλείται Βίβιαν Τζίνα Γουίλσον, εξηγώντας ότι δεν θέλει «να ζει μαζί ή να έχει σχέση με τον βιολογικό πατέρα με κανένα τρόπο».

Ο Χαβιέρ ζήτησε να πάρει το επώνυμο της Καναδής μητέρας του και να αποκαλείται Βίβιαν Τζίνα Γουίλσον.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας απέκτησε τον Χαβιέρ και τον δίδυμο αδελφό του Γκρίφιν, στο πλαίσιο του γάμου με την

πρώτη σύζυγό του, την Καναδή συγγραφέα, Τζουστίν Γουίλσον, το 2002.

Η ακρόαση για το αίτημα του Χαβιέρ θα γίνει την Παρασκευή, σε δικαστήριο της Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια.

Στο αίτημά του ο 18χρονος εξηγεί ότι επιθυμεί να πάρει το επώνυμο της μητέρας του για να μην έχει καμία σχέση με τον πατέρα του.

Ο Μασκ παντρεύτηκε την συγγραφέα Τζουστίν Γουίλσον το 2000 και χώρισαν το 2008, αφού απέκτησαν δίδυμα αγόρια -τον Χαβιέρ και τον Γκρίφιν- και τρίδυμα αγόρια, -τον Ντέιμιαν, τον Κάι και τον Σάξον- που σήμερα είναι 16 χρόνων. Τα πέντε αγόρια έχουν διατηρήσει χαμηλό προφίλ, σε αντίθεση με τον πατέρα τους, που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που υπολογίζεται σε 213 δισεκατομμύρια δολάρια. Την επιμέλεια των παιδιών μετά το διαζύγιο την έχει αναλάβει ο Έλον Μασκ.

Είναι αδιευκρίνιστο τι έχει συμβεί και οδήγησε τον Χαβιέρ να απορρίψει τον πατέρα του, ο οποίος από την πλευρά του δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Ο Μασκ έχει δεχθεί επικρίσεις τους τελευταίους μήνες για μία σειρά από σχόλια που έχει κάνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τον έχουν κατηγορήσει για τρανσ-φοβία. Μάλιστα ο πολυεκατομμυριούχος δηλώνει θαυμαστής του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, ο οποίος έχει επικριθεί από την κοινότητα LGBTQ για τις αποφάσεις του, με τις οποίες απαγορεύεται η συζήτηση για θέματα φύλλου και ομοφυλοφιλίας στις σχολικές αίθουσες.

Ο Έλον Μασκ επιχείρησε να απαντήσει στις κατηγορίες λέγοντας ότι η εταιρία του, Tesla συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων εργασιακών χώρων για μέλη της κοινότητας LGBT.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Την παραίτησή της υπέβαλε η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν – Δεν έγινε δεκτή από τον Μακρόν

Τζούλιαν Ασάνζ: Παρέμβαση της Γερμανίας ζήτησε η οικογένειά του, «όχι» από το Βερολίνο

Γαλλία: Η αδυσώπητη εκλογική μηχανή «dégagisme» και το τέλος στην «παντοδυναμία» Μακρόν

Keywords
Τυχαία Θέματα