Έλον Μασκ και Μαρκ Ζάκερμπεργκ θα… παλέψουν σε κλουβί

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ κάλεσε σε… μονομαχία τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ – και το αφεντικό του Facebook σήκωσε το γάντι!
Ο Μασκ άρχισε τον «τσακωμό» από το Twitter (φυσικά), προσπαθώντας να αστειευτεί με τα σχέδια του σχέδια της Meta του Ζάκερμπεργκ για τη δημιουργία της δικής της πλατφόρμας μικρο-ιστολογίων, που θα ανταγωνίζεται το Twitter.
«Είμαι

σίγουρος ότι η Γη ανυπομονεί να μπει αποκλειστικά κάτω από τον έλεγχο του Ζουκ, χωρίς άλλες εναλλακτικές. Τουλάχιστον θα είναι ΄ ασφαλής΄», έγραψε στο Twitter ο Μασκ, για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Είμαι έτοιμος να παλέψουμε μέσα σε κλουβί, αν είναι κι εκείνος… lol»
Ο Ζάκερμπεργκ δεν έχασε χρόνο και απάντησε μέσω Instagram (το οποίο ανήκει στη Meta): «Στείλε μου πού…»
«Αν το εννοείς, θα το κάνω» ήταν η απάντηση που έστειλε ο Μασκ, σχολιάζοντας το story του Ζάκερμπεργκ στο Instagram. Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Στο Vegas Octagon», αναφερόμενος στο γήπεδο που χρησιμοποιείται για αγώνες πάλης στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ultimate Fighting .


Αν τελικά οι δύο επιχειρηματίες καταλήξουν να παλεύουν στο Octagon, την διοργάνωση θα πρέπει να αναλάβει ο επίτροπος της ΕΕ για την εσωτερική αγορά, Τιερί Μπρετόν, ο οποίος θα συναντηθεί με τους δύο μεγιστάνες του χώρου της υψηλής τεχνολογίας, επισκεπτόμενος την Αμερική σε λίγες μέρες και πιθανώς θα θελήσει να λάβει τον τίτλο του «enforcer», στα χνάρια του Αντόνιο Μπαντέρας.
Ερωτηθείς αν η πρόκληση σε μονομαχία είναι σοβαρή, εκπρόσωπος της Meta απάντησε: «Το story τα λέει όλα»
Ο Μασκ που έχει ένα απρόβλεπτο στυλ να μανατζάρει τις εταιρίες του, έχει χρησιμοποιήσει το Twitter για να κάνει αρκετές προκλητικές αναρτήσεις. «Έχω πυροβολήσει τα πόδια μου με τα tweet που κάνω; Ναι. Νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνω tweet μετά τις 3 τα ξημερώματα», δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο BBC.
Και ίσως η πρόκληση προς τον Ζάκερμπεργκ να αποδειχτεί άλλος ένας «αυτοπυροβολισμός» για τον Μασκ. Διότι ο CEO της Meta έχει κάνει μαθήματα ζίου-ζίτσου και μάλιστα πρόσφατα κέρδισε σε ένα τοπικό τουρνουά στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης:

Σιλβέστερ Σταλόνε: Όταν προετοιμαζόμουν για το «Ρόκι 3», έχασα τη μνήμη μου

Σακίρα: Τι κι αν είναι με τον Χάμιλτον δεν σταματά τις μπηχτές για τον πρώην της στο νέο της τραγούδι (photo/video)

Χαμός με την άφιξη της Rosalia στην Ελλάδα – Το μήνυμά της στα Ελληνικά



Keywords
Τυχαία Θέματα