Έλντα Πανοπούλου: Η συγκίνηση, το Ρετιρέ και η αποχή της από την τηλεόραση (Video)

Η Έλντα Πανοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εποχή που παρουσίαζε τηλεοπτικές εκπομπές, στις τηλεοπτικές προτάσεις που αρνήθηκε, αλλά και στο εμβληματικό «Ρετιρέ».

Η ίδια θέλησε να κάνει μία σύγκριση της τηλεόρασης του τότε, με αυτήν του σήμερα: «Πραγματικά ήταν διαφορετικά τα πράγματα την άποψη ότι εμείς που παρουσιάζαμε τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να έχουμε πράγματα πληρωμένα. Είχαμε την ευχέρεια να καλέσουμε τον καλεσμένο που αγαπούσαμε, να τον

έχουμε από την αρχή μέχρι το τέλος της εκπομπής. Να παρουσιάζουμε ανθρώπους όχι επειδή μας πλήρωναν, αλλά επειδή τους πιστεύαμε. Αυτό που λείπει σήμερα από την τηλεόραση, έχω την αίσθηση ότι είναι οι παρέες. Είναι άλλο πράγμα οι πανελίστες και άλλο οι τηλεοπτικές παρέες».

Όσο για τον Γιάννη Δαλιανίδη, η Έλντα Πανοπούλου είπε συγκινημένη: «Ο Δαλιανίδης για κάποιους ήταν δύσκολος συνεργάτης, αλλά για μένα ήταν από τους αγαπημένους μου, να ‘ναι καλά εκεί που είναι. Τον Γιάννη Δαλιανίδη και την Ρένα Βλαχόπουλου θα τους ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Η Ρένα στο γάμο μου δεν έφερε ούτε τις λαμπάδες ούτε τα στέφανα και φάνηκε ότι ο γάμος δεν επρόκειτο να φτουρήσει».

Η Έλντα Πανοπούλου τόνισε πως για τους καλλιτέχνες η ζυγαριά γέρνει πάντα υπέρ της επαγγελματικής ζωής: «Όσοι έχουμε την ανάγκη να μας αγαπάει το κοινό πολλές φορές θυσιάζουμε το να μας αγαπάει ένας άνθρωπος. Έχω αγαπημένους φίλους και μαθητές που είναι σε θέση να αναπληρώσουν την έλλειψη στην προσωπική μου ζωή, που ασφαλώς υπάρχει».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Χάντσον: Εκθαμβωτική στην πρεμιέρα  «Glass Onion: A Knives Out Mystery» (Videos)

Βασιλική Ανδρίτσου: «Είναι η γυναίκα στην Ελλάδα σήμερα ελεύθερη επειδή δεν φοράει μαντίλα;»

Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα