Ακρίτα για δηλώσεις Σαββόπουλου: Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο του να του τον επιστρέψω

«Αντέδρασε» στις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει δίσκο του μετά τις δηλώσεις του πως ελπίζει σε αυτοδύναμη ΝΔ.

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», ανέφερε στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Όταν ήμουν

μικρή, είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρύδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.

Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.

Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο «Το φορτηγό» (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον εδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση: «Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος». Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω».

Διαβάστε επίσης:

Reuters για Σπύρο Χαγκαμπιμάνα: Ποιος είναι ο πρώην αστυνομικός που φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος μαύρος βουλευτής

Κώστας Μπακογιάννης: Αντιδράσεις στα social media για την ατάκα με την «Πολιτεία του Πλάτωνα» (video)

Netflix σε Μητσοτάκη για το «Emily in Paris»: Δεν είναι guilt, είναι pleasure

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλενα Ακρίτα, Σαββόπουλου,elena akrita, savvopoulou