Εκτρέφετε περιστέρια; Σας έχουμε χρυσό business deal

ΚΟΣΜΟΣ

Αν εκτρέφετε ή αγαπάτε τα περιστέρια, αν ψάχνετε να βρείτε ένα νέο επάγγελμα το οποίο θα σας αποφέρει χρήματα και θα είναι σχετικά ξεκούραστο, τότε το παρακάτω επάγγελμα ίσως σας ενδιαφέρει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε περιστέρια. Και στη συνέχεια να μεταναστεύσετε στην πόλη Σανλίουρφα της Τουρκίας.

Ο λόγος είναι πολύ απλός: στην πόλη αυτή, ήδη εδώ και πολλούς αιώνες διεξάγεται το φημισμένο εμπόριο περιστεριών της περιοχής. Μάλιστα, άνθρωποι από όλη την Τουρκία και τις γύρω περιοχές, ακόμα και από

την σπαρασσομένη με από τον εμφύλιο Συρία, ταξιδεύουν στην Σανλίουρφα για να αποκτήσουν τα φημισμένα περιστέρια των εμπόρων. Όπως αναφέρει το Reuters, το οποίο πρόσφατα βρέθηκε στην περιοχή και παρακολούθησε τη δημοπρασία στην αγορά της πόλης, η τιμή εκκίνησης ενός περιστεριού ξενικά από τις 1400 τουρκικές λίρες οι οποίες πάνω κάτω αντιστοιχούν σε 600 ευρώ.

«Μια φορά πούλησα δυο περιστέρια για την τιμή των 35.000 τουρκικών λιρών (περίπου 17.500 ευρώ)», λέει στο Reuters ο Ιμαμ Ντιλντάς.

«Είναι ένα πάθος, ένα χόμπι που δεν μπορείς να αφήσεις. Με ξερόυν στην πόλη γιατί έχω πουλήσει το ψυγεία, τα χρυσά βραχιόλια της γυναίκας μου για να αγοράσω περιστέρια», σημειώνει στη δήλωσή του.

ΤουρκίαπεριστέριαπώλησηΣανλίουρφαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα