Εκτόξευσε τον δείκτη τηλεθέασης στα ύψη ο συναρπαστικός τελικός του Μουντιάλ

Καιρό είχαμε να δούμε- χρόνια ολόκληρη ή μήπως δεκαετία και βάλε- τέτοια δεδομένα τηλεθέασης όπως αυτά που σημειώθηκαν στην ζωντανή μετάδοση του τελικού αγώνα Αργεντινής- Γαλλίας για την πρώτη θέση του Μουντιάλ.

Η Nielsen σημειώνει πως το ματς είδαν πάνω από 2,5 εκατ. τηλεθεατές και πως στο διάστημα εκείνο που ήταν στον αέρα η αναμέτρηση των ομάδων ήταν συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 έξι

στους δέκα οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά στους δέκτες τους.

Σε μια μέρα με ιδιαίτερη τηλεοπτική συμπεριφορά ο μικρός τελικός του Σαββάτου συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατ. τηλεθεατές στον ΑΝΤ1 σε μια κατά τα λοιπα κατατονική από πλευρά τηλεθέασης ημέρας.

Συμπαθητικά κινήθηκε το σόου «Just the 2 of us» στον Alpha με μερίδιο αρκετά πάνω από το μέσο όρο του σταθμού, όμως η τηλεθέαση του υποδηλώνει ότι το πράγμα κάνει «κοιλιά», πόσω μάλλον όταν πρόκειται για πρόγραμμα που προβάλλεται στην σαββατιάτικη ζώνη του prime time.

Σταθερές αξίες για Mega και Alpha οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός», αντιστοίχως, ενώ δυναμική φαίνεται να έχει αποκτήσει τις Παρασκευές η κωμωδία «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Ρέππα- Παπαθανασίου.

Διαβάστε επίσης:

«MasterChef»- Σε σκληρή δοκιμασία οι κριτές από… κούνια – Στον αέρα του Star το νέο τρέιλερ

Στα ύψη η τηλεθέαση του ΑΝΤ1 χάρη στον τελικό θρίλερ του Μουντιάλ

Maestro: Το καλωσόρισμα του Netflix για την εισαγωγή της σειράς στην πλατφόρμα

Keywords
Τυχαία Θέματα