ΕΚΤΑΚΤΟ: Εισέβαλλαν τα ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα με τον ένοπλο στον Αγ. Δημήτριο

ΕΛΛAΔΑ

Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στον Αγ. Δημήτριο εισέβαλλαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής άνδρες της ΕΚΑΜ, καλώντας τον ένοπλο άνδρα να παραδώσει το όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και απειλεί να αυτοπυροβοληθεί ή να πέσει στο κενό.

Ένοπλος βρίσκεται ταμπουρωμένος σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο. Ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Νωρίτερα, περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας ερεύνησαν την περιοχή, βρήκαν κλειστό το σπίτι και δεν έλαβαν κάποια απόκριση όταν επιμόνως ρωτούσαν εάν βρισκόταν κάποιος μέσα σε αυτό και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα όμως έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονικά, πέριξ της οδού Αιόλου.

Αστυνομικές δυνάμεις επέστρεψαν στο διαμέρισμα και έχουν περικυκλώσει το ακίνητο, εντός του οποίου βρίσκεται ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος, όπως περιγράφεται, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τον άνδρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει άλλο άτομο μαζί του στο διαμέρισμα ή εάν έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός από τους πυροβολισμούς.

ΕΛΑΣΑγ. ΔημήτριοςπυροβολισμοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα