Νίκος Χαρδαλιάς: Νέα ενημέρωση στις 21:30 για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Ακόμα μια ενημέρωση για τις πυρκαγιές που καίνε την Ελλάδα από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Οι φωτιές καίνε για πέμπτη συνεχόμενη μέρα και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει ενημέρωση στις 21:30.

Εύβοια

Η φωτιά, που μαίνεται εδώ και πέντε μέρες, καίει πλέον σε δύο μέτωπα. Το πρώτο, σχηματίζει ένα τόξο που έχει αποκλείσει το βορειότερο τμήμα, το «κεφάλι» της Εύβοιας καθώς εκτείνεται από τον βόρειο Ευβοϊκό κόλπο μέχρι το Αιγαίο.

Ηλεία

Δύσκολη

είναι η κατάσταση και στην Αρκαδία, με τη φωτιά να έχει περάσει από την Ηλεία και να έχει φουντώσει σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας.

Αττική

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι ισχυρότατες δυνάμεις στην πυρκαγιά της Αττικής, η οποία, σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσιάζει μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα από το πρωί σε σχέση με τη νύχτα, αλλά εξακολουθούν να τη θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνη ακόμα, καθώς από το μεσημέρι αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων και σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας τις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πάλι ανεξέλεγκτα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Ηλεία: Πέρασε η πυρκαγιά στην Αρκαδία – Νέες εκκενώσεις χωριών και πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Φωτιά Εύβοια: Σπαρακτικές εκκλήσεις για βοήθεια από την Ιστιαία – «Σας παρακαλώ κάντε κάτι! Μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού, θα καούμε!» (video)

Φωτιά στο Κρυονέρι: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος 43χρονου

Keywords
Τυχαία Θέματα