Άνω Λιόσια: Πυροβολισμοί Ρομά κατά αστυνομικών – Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Επεισόδια σημειώνονται στα Άνω Λιόσια και στα Μέγαρα, από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έγιναν από Ρομά προς αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στη λεωφόρο Διυλιστηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διμοιρία των ΜΑΤ

δέχθηκε επίθεση από Ρομά χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά, ενώ στα Μέγαρα είναι σε εξέλιξη επεισόδια μικρής έκτασης, στον παράδρομο του 40ου χλμ. της Εθνικής Οδού.

Παράλληλα, Ρομά είναι συγκεντρωμένοι και στον Σχιστό Κορυδαλλού, όπου έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και σε λάστιχα και η κατάσταση είναι τεταμένη. Τα επεισόδια διαδραματίζονται στην οδό Δερβενακίων.

Λόγω των επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ποταμού από το ύψος της Καραολή & Δημητρίου, έως την Δερβενακίων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Τροχαία ανακοίνωσε εκτροπή της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω. Ειδικότερα, η περιφερειακή Αιγάλεω είναι κλειστή από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ μέχρι τα διυλιστήρια και στα δυο ρεύματα.

Παράλληλα, η Αττική Οδός ενημέρωσε πως τελευταία έξοδος προς Σκαραμαγκά είναι η Λεωφόρος ΝΑΤΟ.

Οι συγκεντρωμένοι πετούν και αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Γυναίκα πέθανε ξαφνικά σε πάρκο

«Δεν σημάδεψα τον οδηγό, προσπάθησε να μας εμβολίσει τρεις φορές» – Τι κατέθεσε ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο (Video)

Δίκη για το Μάτι: «Ήρθαμε διακοπές στην Ελλάδα – Πήρα σε μαύρους σάκους την οικογένειά μου»- κατεθεσε μάρτυρας από την Πολωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα