Έκρυβε 3.5 κιλά κοκαΐνης σε … παιδικά βιβλία (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Φαίνεται πως η φαντασία των διακινητών ναρκωτικών οργιάζει προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν ναρκωτικές ουσίες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος μια 21χρονη υπήκοος Βενεζουέλας

για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική επικράτεια. Η κοπέλα αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης), από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από το Ρίο Ντε Τζανέιρο Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.

Η 21χρονη μετέφερε εντός της αποσκευής της, -12- συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -3- κιλών και -453- γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένες στα εξώφυλλα -6- παιδικών βιβλίων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σύλληψη''Ελευθέριος Βενιζέλος''αεροδρόμιοΕλληνική Αστυνομίαπαιδικά βιβλίακοκαΐνηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα