Έκρηξη στα Γρεβενά: Επιβεβαιώνει τους θανάτους η εταιρεία – Η ανακοίνωσή της

Η εταιρεία κατασκευής εκρηκτικών ΕΛΤΕΚ επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα Γρεβενά, όπου σήμερα σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει πως «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο τριών εργαζομένων».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία,

«είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας».

Όπως προσθέτει, «θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους».

Σύμφωνα με την εταιρεία, «οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».

Πότε θα ολοκληρωθεί το πόρισμα των Αρχών

Σε δύο μέρες πρόκειται να ολοκληρωθεί η έρευνα και το πόρισμα των πυροτεχνουργών της Ελληνικής Αστυνομίας στο εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας στην περιοχή της Ιτέας στα Γρεβενά το οποίο ισοπεδώθηκε κυριολεκτικά από την έκρηξη.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συγκλονίζει η ανάρτηση της θείας, έναν χρόνο μετά από τον θάνατο της Ίριδας

Ελένη Τοπαλούδη: «Tη βασάνισαν και την πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα» κατέθεσε ο ιατροδικαστής

Καιρός: Χιονοπτώσεις και καταιγίδες έως την Τετάρτη – Το σχόλιο του Ζιακόπουλου για τον αεροχείμαρρο που θα κάνει τη διαφορά (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκρηξη, Γρεβενά, Επιβεβαιώνει,ekrixi, grevena, epivevaionei