Εκπτώσεις μέχρι και 50%, από τη NEF NEF

Advertorial

Με τις πιο συναρπαστικές εκπτώσεις που αγγίζουν σε ποσοστό το 50% και με μια συλλογή σχεδιασμένη για να ανανεώσει με στυλ και άνεση το σπίτι η NEF-NEF Homeware ομορφαίνει την κάθε μας στιγμή.

Με έμφαση στη δημιουργία χώρων που απολαμβάνεις να ζεις, πλούσια σε σχέδια εμπνευσμένα από τις διεθνείς τάσεις της μόδας και του design, η συλλογή της NEF-NEF Homeware

ανανεώνει κάθε δωμάτιο του σπιτιού με εκπτώσεις εώς 50% στις ήδη value for money τιμες της. Δροσερά υφάσματα στις αποχρώσεις της γης και της θάλασσας μεταφέρουν τη θερινή αύρα στο χώρο, κομψά κουβερλί δίνουν την πολυτελή νότα στο υπνοδωμάτιο, αέρινα ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια και βαμβακερά χαλιά συνθέτουν φιλόξενες γωνιές στο καθιστικό. Η κουζίνα και η τραπεζαρία γεμίζουν με φωτεινές αποχρώσεις ενώ το μπάνιο αποπνέει καθαρότητα με μαλακές πετσέτες και μπουρνούζια στην παλέτα της φύσης.

Στη συλλογή των εκπτώσεων θα βρείτε τα σχέδια από τη νέα Spring Summer 2017 Collection, διαχρονικές, αγαπημένες σειρές σε εξαιρετικές τιμές, home essentials για κάθε εποχή του χρόνου, τα ωραιότερα Bebe και Junior για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο αλλά και style items για την παραλία της συλλογής Beach.

Φιλικά προς το δέρμα και φτιαγμένα με οικολογική συνείδηση από 100% βαμβάκι, τα λευκά είδη της Ελληνικής εταιρείας NEF-NEF, με ηγετική παρουσία στο χώρο επί 56 χρόνια συνδυάζουν την άριστη σχέση ποιότητας - τιμής με την άνεση και το στυλ.

www.nef-nef.gr

nef nerεκπτώσειςεκπτώσεις nef nefHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα