Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Ψήφισε η Αχτσιόγλου: «Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί» (Video)

Στις 11:00 έφτασε στο δημαρχείο Αιγάλεω η Έφη Αχτσιόγλου για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στο εκλογικό κέντρο χαμογελαστή για να ψηφίσει, χαιρετώντας τους ανθρώπους που την περίμεναν εκεί.

Εξερχόμενη από την κάλπη έκανε δηλώσεις τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη

μέρα θα είναι ενωμένος και θα ασκεί αντιπολίτευση.

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες έρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα: ότι η προοδευτική παράταξη θα είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που νομίζει πως ασκεί πολιτική έχοντας λευκή επιταγή, απέναντι σε πολιτικές που θέτουν την κοινωνία στο περιθώριο και ασκούν πολιτική με αλλαζονία», είπε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Για να συνεχίσει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εδώ για να υπερασπιστεί τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν πως δεν ζουν με τον τρόπο που τους αξίζει. Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές είναι για μας ευθύνη και δέσμευση πως θα εκφράσουμε μια άλλη πολιτική για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες. Το βράδυ θα είμαστε πιο δυνατή. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ισχυρή αντιπολίτευση και η επιστροφή μας σε κυβερνητική τροχιά. Επιστροφή στην παράταξη. Αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Δεν έκανα κωλοτούμπα – Δεν μου πάει το μοντέλο για ένα πριβέ κλαμπ, μόνο για λίγους (Video)

Κασσελάκης: «Μια νέα μέρα ξημερώνει, παροτρύνω τον κόσμο να ψηφίσει» (Video)

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 27.000 ψήφισαν ως τις 10:30 (Photos + Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα