Εκλογές 2023: Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σαργκάνης

Ο Νίκος Σαργκάνης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Μαΐου, μετά την ανακοίνωση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος θα περιλαμβάνεται και ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, Νίκος Σαργκάνης.

Λίγο νωρίτερα

ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τη Δημοτική Αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και καταναλωτές.

«Οι εθνικές εκλογές που έρχονται, είναι μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή για τον ελληνικό λαό.. Ακόμη και στο κορυφαίο ζήτημα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, αντί να ομονοήσουν για το πώς θα εμποδίσουμε την εγκληματική οργάνωση του νεοναζισμού, που υπονομεύει το δημοκρατικό μας πολίτευμα, δεν μπόρεσαν να βρουν μια κοινή λύση», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Ο μεν κ. Μητσοτάκης, επί τρία χρόνια επέτρεπε στα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και ήρθε στο παρά πέντε να νομοθετήσει. Ο κ. Τσίπρας δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει τον νόμο, που εμποδίζει τη συμμετοχή των ακροδεξιών φονιάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θέλοντας προφανώς να ψαρέψει ψήφους σε θολά νερά».

Διαβάστε επίσης:

Κοντιάδης: Να παρέμβει ο Ντογιάκος για τις αποκαλύψεις Τζανερίκου – «Κακουργηματικές πράξεις οι πιέσεις και τα ανταλλάγματα»

QatarGate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή

Ανδρουλάκης για κόμμα Κασιδιάρη: Επί 3 χρόνια τους άφησαν να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και τώρα νομοθετούν στο παρά πέντε

Keywords
Τυχαία Θέματα