Εκλογές 2023: Χαλαρές στιγμές για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την κάλπη

Σε χαλαρό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την παραμονή των εκλογών, η καθιερωμένη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την προεκλογική περίοδο.

Μητσοτάκης: «Από πέντε ως οχτώ κόμματα στη Βουλή»

Χαλαρή συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, είχε νωρίτερα σήμερα σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα,

αλλά και τα όσα συμβαίνουν από χθες το βράδυ στη Ρωσία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, αν θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».

Τσίπρας: «Οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε συνάντηση με δημοσιογράφους της πόλης στον εξώστη της ανακαινισμένης Αγοράς Μοδιάνο.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι επέλεξε να κλείσει την προεκλογική καμπάνια στη Θεσσαλονίκη με αυτή τη συνάντηση, επειδή θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι της περιφέρειας παίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ επεσήμανε ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η Θεσσαλονίκη.

Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν αυτές τις δύο προεκλογικές καμπάνιες και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις στην κάλπη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στην Αριστοτέλους, την Τσιμισκή και τη Β. Ηρακλείου, όπου είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με πολίτες και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, την εκπρόσωπο Τύπου Πόπη Τσαπανίδου, τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη έφτασε στην Αγορά Μοδιάνο. Εκεί, τον υποδέχτηκαν ο γενικός διευθυντής του ομίλου Φάις Χασδάι Καπόν και ο διευθυντής λειτουργίας της Αγοράς Θανάσης Παππάς, οι οποίοι τον ξενάγησαν στα καταστήματα.

Στο Αιγάλεω ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο Αιγάλεω, σε μεζεδοπωλείο με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές και συμπορευομένους με το ΚΚΕ, βρέθηκε, νωρίς το μεσημέρι, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μοιράστηκε μαζί τους, στιγμές χαλάρωσης αλλά και αισιοδοξίας για την έκβαση της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Πού θα ψηφίσει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Εκλογές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη – Πώς ψηφίζουμε αύριο

«Θα πέσει μαύρο» και άλλες κλασικές εκφράσεις των εκλογών

Keywords
Τυχαία Θέματα