Έκλεισαν τα περίπτερα - Δεν άδειασαν οι πλατείες (Photos)

Επόμενο μέτρο οι 65άρηδες ΕΛΛAΔΑ

 

Τα περίπτερα έκλεισαν, τα μαγαζιά κατέβασαν ρολά, αλλά οι πλατείες δεν άδειασαν. 

Οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το Σαββατόβραδο σε πλατείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και της Θεσσαλονίκης έβαλαν σε σκέψεις τους ειδικούς που ήδη προσανατολίζονται στη λήψη και νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Σύψας: Καραντίνα σε άνω των 65 ετών είναι το επόμενο μέτρο

Αν το επιβάλει

η κατάσταση θα ζητηθεί να υπάρξει περιορισμός των μετακινήσεων των πολιτών άνω των 65 ετών, τόνισε στο ΣΚΑΙ ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό Νίκος Σύψας.  

Όπως δήλωσε, το σχέδιο υπάρχει, ωστόσο η επιτροπή δεν έχει κάνει ακόμα εισηγήσεις.

Γαργαλιάνος: Το πρόβλημα είναι οι νέοι

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων Παναγιώτης Γαργαλιάνος, τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι πολίτες άνω των 65 αλλά οι νέοι που μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πολίτες άνω των 65 ετών.

Κικίλιας: Η συμβουλή στους γονείς μου

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εξέφρασε

Tην ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού στις πλατείες εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, προειδοποιώντας πως όσο συνεχίζονται θα προκαλούν νέα μέτρα. 

Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στους γονείς του. Τους είπα ότι «πρέπει να προορίσουν στο ελάχιστο τις κοινωνικές συναναστροφές και να φοράνε μάσκα» είπε ο κ. Κικίλιας.

 

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα