Εκατέρωθεν βολές από Κασσελάκη και Κούλογλου για τις αφίσες Τσίπρα: «Εκτελούν εντολές Μαξίμου» – «Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται»

Πολιτική κόντρα με σκληρές εκφράσεις ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gr, μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή και αποχωρήσαντα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη ζήτησε να «κατέβουν» οι αφίσες του

πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, εντολή που τελική ανακλήθηκε λόγω αντιδράσεων.

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε κατηγορηματικά ττο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «του κ. Κούλογλου με την κλεμμένη έδρα» που όπως είπε, με τέτοια δημοσιεύματα εκτελεί εντολές του Μεγάρου Μαξίμου με σκοπό την εξόντωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε υπερήφανος για τον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας πώς είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα του υπάρχει στο κτήριο.

Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ», το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 17, 2024

Στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Στέλιος Κούλογλου λέγοντας πως το Μαξίμου δεν χρειάζεται το tvxs καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη. «Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει» καταλήγει ο ευρωβουλευτής.

Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει.

— Stelios Kouloglou (@SteliosKoul) January 17, 2024

Διαβάστε επίσης:

Κοινή δήλωση Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλου, Ραγκούση υπέρ της ένταξης ΣΥΡΙΖΑ στους ευρωσοσιαλιστές

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι αγώνας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Καραγκούνης για γάμο ομόφυλων: Θα καταψηφίσω – Στο Σύμφωνο Συμβίωσης δεν απείχα, ήμουν σε μια… εκπομπή! (audio)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκατέρωθεν, Κασσελάκη, Κούλογλου, Τσίπρα, Εκτελούν, Μαξίμου – Ο ΣΥΡΙΖΑ,ekaterothen, kasselaki, kouloglou, tsipra, ekteloun, maximou – o syriza