Έκανε έκπληξη στην κοπέλα του και την παντρεύτηκε στην πτήση προς Αθήνα (Photos- Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μία ξεχωριστή πτήση περίμενε τους επιβάτες της πτήσης των Αυστριακών Αερογραμμών από τη Βιέννη με προορισμό την Αθήνα.

Η Νathaly Eiche είχε την εντύπωση ότι το ταξίδι της με τον σύντροφό της Jurgen Bogner στην Ελλάδα ήταν απλά οι καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο όπως αποδείχτηκε όμως εκείνος είχε άλλα σχέδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μπήκε στο αεροσκάφος. Αφού κάθισαν στις θέσεις τους, μία χορωδία άρχισε να τραγουδάει το «Marry You»

του Bruno Mars. Αμέσως ο Bogner γονάτισε δίπλα στη σύντροφό του και της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη δέχτηκε αμέσως, τίποτα όμως δεν την προϊδέασε για αυτό που θα ακολουθούσε καθότι ο Bogner της παρουσίασε τις βέρες, το νυφικό αλλα και τους μάρτυρες για το γάμο τους. Η Νathaly φόρεσε το νυφικό και πανευτυχής παντρεύτηκε τον σύντροφό της στα 35.000 πόδια.

Οι Αυστριακές Αερογραμμές ήταν, προφανώς, ενήμερες για το τι επρόκειτο να συμβεί κατά τη διάρκεια στης πτήσης και γι’ αυτό ετοίμασαν μια ξεχωριστή τούρτα για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Το γεγονός έγινε αμέσως γνωστό καθότι στην ίδια πτήση δίπλα στον Bogner καθόνταν μια διάσημη blogger η οποία μοιράστηκε τόσο την πρόταση γάμου όσο και την τελετή λεπτό προς λεπτό με τους ακολούθους της στο Instagram.

αεροπλάνοπτήσηΑυστριακές Αερογραμμέςγάμοςπρόταση γάμουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα