Εισβολή στο Εφετείο: Απολογείται σήμερα ο 34χρονος – Τι υποστηρίζει για το 1,5 εκατ. ευρώ (Videos)

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα (16/8) ο 34χρονος, πρώην παίκτης ριάλιτι, που μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Οι έρευνες των αρχών έχουν επικεντρωθεί στο να απαντηθεί το ερώτημα πού βρήκε ο 34χρονος άνδρας το 1,5 εκατομμύριο ευρώ το οποίο είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha το μεγάλο χρηματικό ποσό, όπως είπε ο 34χρονος, προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε από πληρωμή.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την εισβολή

κρίθηκε η άμεση αναγκαία η εισαγωγή του άνδρα στο Δαφνί.

«Μιλάμε για μία περίεργη υπόθεση, παραδόθηκε από μόνος του. Σήμερα στις 12:00 θα απολογηθεί προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τα ναρκωτικά και για το τεράστιο χρηματικό ποσό που βρέθηκε και παραδόθηκε από τον ίδιο», τόνισε μιλώντας στο OPEN ο δικηγόρος του 34χρονου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Τα ναρκωτικά ήταν για τον ίδιο. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων δικαιολογείται με αποδείξεις. Αποτελούν νόμιμα χρήματα από νόμιμη πηγή. Νοσηλεύεται στο Δαφνί», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ ο 34χρονος πρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».

«Θέλω να πάω στη φυλακή»

Από την πλευρά του, ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε, μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 34χρονος.

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο αδέλφια που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι

Φωτιά στη Θάσο: Προσαγωγή 65χρονου για εμπρησμό – Βρήκαν εύφλεκτο υλικό στο αυτοκίνητό του (Video)

Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στον Σαρωνικό

Keywords
Τυχαία Θέματα