«Είσαι ηλίθιος!»: Ποια γνωστή σταρ είναι έξαλλη με δημοσιογράφο και γιατί (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Με έξαλλο τρόπο αντέδρασε γνωστή σταρ όταν διαπίστωσε ότι περιοδικό που ασχολείται με τους πλούσιους και διάσημους ανακοίνωνε ότι η ίδια έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της.

Πρόκειται για τη Σοφία Βεργκάρα, η οποία πληροφορήθηκε από το εξώφυλλο του περιοδικού Star ότι... χωρίζει με τον σύζυγό της, ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο, ο οποίος φέρεται να την έπιασε να τον απατά στη Ρώμη.

Μάλιστα, το περιοδικό ανακοίνωνε ότι η Βεργκάρα ήδη έβγαλε τη βέρα της και

ότι ο Τζο δήλωσε σε γνωστούς του ότι δεν θα έπρεπε να την είχε εμπιστευθεί.

Μόλις η Σοφία Βεργκάρα είδε το εξώφυλλο, το αίμα της ανέβηκε στο κεφάλι και έγραψε ένα... επικά δηλητηριώδες σχόλιο στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή σταρ έγραψε:

«Ο συντάκτης του δημοσιεύματος είναι ηλίθιος. Αφού αποφάσισε να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από το χέρι μου για να δημιουργήσει ψευδείς ειδήσεις, θα έπρεπε να σιγουρευτεί ότι έχει κάνει το ίδιο και με όλες τις άλλες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media από εκείνη τη βραδιά στη Ρώμη, στις οποίες το φοράω. Παρεμπιπτόντως, ο άντρας με τον οποίο υποτίθεται ότι απάτησα τον σύζυγό μου είναι ο φίλος μου και παραγωγός της ταινίας Bent, ο οποίος μία εβδομάδα αργότερα ήρθε στο σπίτι μου και γιορτάσαμε όλοι μαζί το Πάσχα».

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του Τζο Μανγακνιέλο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σκληρός: «Μεγάλη έκπληξη που η Star και κανείς άλλος κατασκεύασε μία ψεύτικη ιστορία και με Photoshop αφαίρεσε τη βέρα από το χέρι της συζύγου μου για να πουλήσει έντυπα. Κάντε μια χάρη σε ολόκληρο τον κόσμο και μην αγοράζετε τα σκουπίδια τους».Σοφία ΒεργκάραΤζο Μανγκανιέλοπεριοδικό StarχωρισμόςδιάψευσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα