Ειρωνεύεται η «Καθημερινή» την Εύα Καϊλή;

Πολιτική

 

Μικρές δόσεις λεπτής ειρωνείας μοιάζει να χρησιμοποιεί, για την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής που ασχολείται με το παρασκήνιο της πολιτικής.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με έμπειρη μάλιστα πηγή στα πασοκικά, όπως λέει, υπάρχουν συζητήσεις η ίδια να ηγηθεί ευρύτερου φορέα (!) ώστε να ανακαταλάβει την πρωτοκαθεδρία στο κεντροαριστερό κέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ...

«Τη θέλουν

αρχηγό
Σας έγραφα τις προάλλες πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να ξεκολλήσει από τα ποσοστά που έχει τώρα και.. δεν αρχίσει να απειλεί το κυβερνών κόμμα, τότε θα ξεκινήσουν διάφορες συζητήσεις για αλλαγές και προοπτικές του κεντρώου χώρου, ώστε να ανακαταλάβει την πρωτοκαθεδρία στο κεντροαριστερό κέρας. Στο πλαίσιο αυτό, μου λένε πως υπάρχουν συζητήσεις κατά πόσον αυτόν τον ρόλο του νέου προσώπου θα μπορούσε να παίξει η Εύα Καϊλή. Έμπειρη μάλιστα πηγή περί τα πασοκικά, μου επεσήμανε πως οι βραβεύσεις της κ. Καϊλή, όπως η τελευταία που την ενέταξε στους 20 ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή, φτιάχνουν το προφίλ της προς αυτή την κατεύθυνση."»

 

Εύα ΚαϊλήΚαθημερινήευρωβουλήκεντροαριστεράΣΥΡΙΖΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα