Έιμι Γουάινχαουζ: Η ιστορία της στη μεγάλη οθόνη – Το πρώτο trailer της ταινίας Back to Black (Video)

Η Μαρίσα Αμπέλα μεταμορφώνεται στην αείμνηστη τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ για την επερχόμενη ταινία Back to Black.

Στο πρώτο teaser trailer για τη βιογραφική ταινία που σκηνοθέτησε ο Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey), η Αμπέλα υποδύεται τη θρυλική τραγουδίστρια, η οποία πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011 σε ηλικία 27 ετών από δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Σε λίγο περισσότερο από ένα λεπτό, το κλιπ προσφέρει σύντομες αναλαμπές στην επιτυχία της Γουάινχαουζ και τον αγώνα της από μια άγνωστη τραγουδίστρια

να μετατραπεί στο μουσικό είδωλο που ο κόσμος γνωρίζει ότι υπήρξε. Ο τίτλος της ταινίας βασίζεται στο πασίγνωστο ομώνυμο τραγούδι της.

Το τρέιλερ καλύπτει επίσης την προσωπική ζωή της Γουάιχαουζ, τη σχέση της με τον Blake Fielder-Civil (τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Τζακ Ο’ Κόνελ) και τη στενή σχέση της με τη μητέρα της Τζάνις Γουάινχαουζ (που υποδύεται η Λέσλι Μάνβιλ του The Crown).

Πολλές σκηνές από τη ζωή της Γουάινχαουζ αναδημιουργούνται για την ταινία, συμπεριλαμβανομένης της περιβόητης ερμηνείας της στα Grammy το 2008.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Eddie Marsan, Bronson Webb, Ansu Kabia και Harley Bird.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το Back to Black δημιουργήθηκε με την πλήρη υποστήριξη του The Amy Winehouse Estate, καθώς και της Universal Music Group και της Sony Music Publishing.

Διαβάστε επίσης:

SAG Awards 2024: «Barbie» και «Oppenheimer» και η σειρά «Succession» κυριαρχούν στις φετινές υποψηφιότητες

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Διαγωνισμός διαφωνιών από επώνυμους της showbiz – Συντήρηση, κυνήγι δημοσιότητας ή άγρα πελατών; (Videos)

Και ο Αρναούτογλου στο «στόχαστρο» του Μουρατίδη: «Τα απόβλητα της τηλεόρασης να πλένουν το στόμα τους πριν μιλήσουν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα