Έγραψε ιστορία η Taylor Swift: Έγινε η πρώτη γυναίκα με τέσσερα άλμπουμ ταυτόχρονα στo Τop 10 chart

Η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα και μόλις η τρίτη καλλιτέχνης με τέσσερα άλμπουμ ταυτόχρονα στο Top 10 του αμερικανικού τσαρτ άλμπουμ.

Επίσης, κατέρριψε το ρεκόρ της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και γίνεται η γυναίκα καλλιτέχνης με τα περισσότερα Νο 1 άλμπουμ στην ιστορία: Μέχρι πρότινος ήταν «ισόπαλες» με 11 άλμπουμ η κάθε μία, τώρα η Taylor Swift

βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 άλμπουμ.

Το τελευταίο άλμπουμ της ηλικίας 33 ετών Swift, με τίτλο Speak Now (Taylor’s Version), έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη θέση του Billboard 200 με 716.000 αντίτυπα -αριθμός που περιλαμβάνει τις φυσικές πωλήσεις, τις ψηφιακές πωλήσεις και το streaming.

Είναι η καλύτερη επίδοση άλμπουμ μέχρι στιγμής για το 2023 και καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο άλμπουμ της, Midnights, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα άλλα τρία άλμπουμ της στο Τop 10 είναι το Midnights (2022) που βρίσκεται στο Νο 5, το Lover (2019) που είναι στο Νο. 7 και το Folklore (2020) που φιγουράρει στο Νο. 10.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά – «Θα καούμε»

Άννα Φόνσου: Την αναγκάζουν να φύγει από την οικία της – «Ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του το Σπίτι του Ηθοποιού»

Διαζύγιο για Αριάνα Γκράντε και Ντάλτον Γκόμεζ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγραψε, Taylor Swift, Έγινε, Τop 10,egrapse, Taylor Swift, egine, top 10