Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Πάλεψε για τη ζωή της πριν βρει μαρτυρικό θάνατο – Ίχνη έρευνας στο σπίτι, τι εξετάζουν οι αρχές

Την ακρη του νήματος που θα οδηγήσει στον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της 46χρονης Άννα Ιβάνκοβα αναζητούν οι αρχές.

Η τρανς γυναίκα από την Κούβα βρέθηκε κατακρεουργημένη χθες το απόγευμα μέσα στο δαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αίματα παντού, ίχνη έρευνας και πάλης

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει τα στελέχη του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ., προκύπτει ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι μπήκαν κανονικά από την πόρτα του σπιτιού της Άννας ενώ μετά το άγριο έγκλημα διέφυγαν από το παράθυρο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Άννα πάλεψε

για τη ζωή της με τον δράστη ή τους δράστες πριν βρει μαρτυρικό θάνατο.

Ίχνη αίματος βρέθηκαν από τις αρχές σχεδόν σε όλο το διαμέρισμα, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι οι δράστες πάλεψαν με την αδικοχαμένη Άννα ή την κυνήγησαν μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα.

Όπως αναφέρει το newsit, ο χώρος του διαμερίσματος παρουσιάζει εικόνα έρευνας. Το σπίτι ήταν ανακατεμένο, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να έψαχναν κάτι συγκεκριμένο μέσα στο σπίτι.

Εξάλλου από την πρώτη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα που έγινε η δολοφονία, δεν εντοπίστηκαν τα κινητά της γυναίκας και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό οι δολοφόνοι φεύγοντας να τα πήραν μαζί τους.

Σύμφωνα με το protothema, οι Αρχές αναζητούν μέσα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες το άτομο (ή τα άτομα) που τη μαχαίρωσε θανάσιμα στο λαιμό μέσα στο διαμέρισμά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της 46χρονης είναι πως ο θάνατός της επήλθε αρκετές ώρες προτού τη βρει νεκρή η σπιτονοικοκυρά της ωστόσο η ανάρτηση του θύματος χθες στο Facebook περιορίζει το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

Εξάλλου τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τα άτομα που μπήκαν στην πολυκατοικία του θύματος το τελευταίο 24ωρο πριν από τη δολοφονία.

Ποια ήταν η Άννα Ιβάνκοβα

Η 46χρονη ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, είχε έρθει από την Κούβα στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια και έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φυλής.

Σε αυτό το σπίτι είχε φιλοξενήσει, μάλιστα, αρκετά τρανς άτομα που ήταν άστεγα ενώ τον περασμένο Ιούνιο παρέλασε για το Athens Pride ως «βασίλισσα» στο άρμα των διεμφυλικών.

Η Άννα ήταν, επίσης, γνωστή για τις εμφανίσεις της στο drag show club “Κούκλες”, στη λεωφόρο Συγγρού.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της Άννας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη (11.7.2023) στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 8 το βράδυ.

Φωτογραφίες Facebook/Instagram

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Έζησαν μαζί 75 χρόνια και πέθαναν με τρεις ώρες διαφορά…

Εικόνες θλίψης στο Μεσολόγγι: Δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στη λιμνοθάλασσα (video/photo)

Καύσωνας «Κλέων»: Οδηγός… επιβίωσης – Τα δέκα μέτρα προφύλαξης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Άγιο Παντελεήμονα, Πάλεψε, – Ίχνη,egklima, agio panteleimona, palepse, – ichni