Έγκλημα στη Ρόδο: Μετανιωμένος δηλώνει ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας

ΕΛΛAΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών κρατούνται ο 21χρονος και ο 19χρονος που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και ζητούν να μην έχουν καμία επαφή, ούτε στο μέλλον όταν μεταφερθούν σε πτέρυγα, καθώς μέχρι στιγμής κρατούνται σε κελιά στον χώρο υποδοχής.

Είναι συνεργάσιμοι, μιλούν με τους δικηγόρους τους και τα μέλη των οικογενειών τους και επιμένουν σε αυτά που λένε, εδώ και 20 μέρες. “Δεν είμαι ένοχος”

λέει ο 19χρρονος κάτι που ισχυρίζεται και ο 21χρονος.

Δεν αποκλείεται οι δύο κατηγορούμενοι να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες, καθώς τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια φωτίζουν λεπτομέρειες για το ποιος ήταν και πού τη μοιραία βραδιά, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στη διαδρομή από το σπίτι προς τον γκρεμό που βρήκε τραγικό θάνατο η αδικοχαμένη φοιτήτρια.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος δηλώνει μετανιωμένος για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

“Είναι έτοιμος να επωμιστεί το βάρος αυτών που πραγματικά έχει κάνει. Αυτός ο οποίος ουσιαστικά κατέθεσε και είπε πράγματα τα οποία συνέβησαν είναι ο εντολέας μου. Είναι συντετριμμένος και σοκαρισμένος”, δήλωσε ο δικηγόρος του 19χρονου κατηγορούμενου.

Ρόδοςέγκλημα19χρονοςμετανιωμένοςφυλακήδολοφονίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα