Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το προφίλ των δραστών – Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τρία παρόμοια χτυπήματα (Videos)

Το προφίλ των δραστών του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως έχουν καταφέρει να σκιαγραφήσουν οι αρχές, με τη βοήθεια του 33χρονου συζύγου της 20χρονης Καρολάιν, καθώς βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με την αστυνομία.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο ένας εκ των δραστών, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει περίπου 1,70 ύψος και είναι ευτραφής και φορούσε μια μπαλακλάβα.

Όσον αφορά στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 32χρονο, σύμφωνα με τις καταθέσεις του πιλότου, ήταν

ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Χαρακτηριστικό ήταν πως ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, όπως κατέθεσε ο ίδιος.

Τρεις ληστείες στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

Η αστυνομία έχει στρέψει την έρευνά της κυρίως σε 3 ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή, καθώς έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής σε σπίτια και μαλιστα σε κατοικίες που έμεναν ηλικιωμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αρχές, στο Κορωπί, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο.

Η πιο βίαιη ληστεία ωστόσο από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας. 

Στο μεταξύ, την Πέμπτη, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ζητάει από τους διευθύνοντες στην Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών, να συμβάλλουν, «κατά το μείζον» στην προανάκριση, εξαντλώντας κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος.

Eιδήσεις σήμερα:

e-ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων

Guardian: Η Βρετανία στέλνει πολίτες της ΕΕ σε κέντρα μεταναστών και μετά τους απελαύνει

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκαν οι εισακτέοι και η ελάχιστη βάση εισαγωγής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Γλυκά Νερά, ΕΛ ΑΣ, Video,egklima, glyka nera, el as, Video