Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε την νεκρή Καρολάιν – Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ (Videos)

Συνεχίζουν να σοκάρουν και να προκαλούν οργή και θλίψη οι λεπτομέρειες γύρω από την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για όσα αντίκρισε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και είδε το μωρό καθισμένο δίπλα στην νεκρή μητέρα του.

Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε,

ο αστυνομικός του είπε ότι ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλεγε, καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Πού αναζητούν τους δράστες οι Αρχές

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των αρχών στρέφονται στις αλβανικές και γεωργιανές μαφίες με στόχο να επιτύχουν την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Η άγρια φύση ληστείας και της δολοφονίας της νεαρής μητέρας μπροστά στο σύζυγο και το μωρό της, παραπέμπει σε αλλοδαπούς δράστες, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας.

Τη μανία των ληστών να κάμψουν την αντίσταση της νεαρής μητέρας που έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δίπλα στο λίγο μηνών μωρό της επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική έκθεση.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Καρολάϊν (Video)

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικά στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση – Με τα χέρια έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Η αστυνομία θα συλλάβει αυτά τα καθάρματα» – Πού στρέφονται οι έρευνες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα