Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε στην κατάθεσή της η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Νέα στοιχεία σχετικά με τη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς αποκάλυψε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της δολοφονημένης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύμβουλος εκλήθη από τις ανακριτικές αρχές και έδωσε υπό απόλυτη μυστικότητα νέα κατάθεση τη Δευτέρα, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, το οποίο έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι ίδιες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται ο ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι

η σύμβουλος είπε ότι ο Αναγνωστόπουλος αρχικά έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν. Όμως, όταν βγήκε από το γραφείο και η συνάντηση συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία του, η κοπέλα της είπε ότι ήθελε να χωρίσει και ζήτησε βοήθεια, νιώθοντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο».

Μάλιστα, η σύμβουλος κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά τη δολοφονία, δέχθηκε επίσκεψη από τον Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου όπου φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω», αλλά επεδίωκε να μάθει πληροφορίες από την σύμβουλο για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη. Παράλληλα, φέρεται να δήλωσε στον στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Διαβάστε επίσης

Γλυκά Νερά – Πατέρας Κάρολαϊν: Καλός ηθοποιός ο Μπάμπης – Η μάνα του κουβαλά τις αμαρτίες του (Video)

Γλυκά Νερά: Σε νέα φάση η έρευνα – Το κίνητρο, τα τηλεφωνήματα και το τρίτο πρόσωπο

Γλυκά Νερά: Τώρα απειλούν τον Κατερινόπουλο – «Κράτα το στόμα σου κλειστό» (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα